B&G Hekwerk verhuist, maar blijft in Best

Niewe pand BG in Best

B&G Hekwerk verhuist. Dit jaar verruilt het bedrijf het huidige terrein aan de Zandstraat in Best voor een nieuwe locatie aan de Industrieweg. Algemeen directeur Arthur van der Graaf vertelt waarom: “B&G ontwikkelde zich de laatste decennia van pure hekwerkproducent tot leverancier van totaaloplossingen in terreinbeveiliging. De nieuwe huisvesting sluit daar beter op aan.”

De nieuwe locatie is twee hectare groot. De helft daarvan bestaat uit open terrein dat zal worden gebruikt voor opslag. De rest is bebouwd. B&G beschikt er straks over een modern kantoorgebouw dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Naast het kantoor, ook aan de Industrieweg, staat een assemblagehal met magazijn. Verderop staan twee productiehallen.

De assemblage-activiteiten van B&G zijn in 2011 met bijna dertig procent gegroeid. “Onze aluminium A-Liner schuifpoorten zijn goed aangeslagen in de markt”, legt Van der Graaf uit. “In Nederland en België, maar ook in Duitsland en Scandinavië. De komende jaren zien we verdere groeimogelijkheden. Om aan de vraag te voldoen, kunnen we de nieuwe, ‘schone’ assemblagehal goed gebruiken.”

Redactie | 27-03-12 | 10:15 | Link
Plaats een reactie