Management buyout bij B&G Hekwerk

Beveiliging begint buiten

B&G Hekwerk meldt dat het sinds dinsdag 22 mei volledig in handen is van het eigen management. De directie kocht participatiemaatschappij Residex uit. Algemeen directeur Arthur van der Graaf heeft een meerderheidsaandeel genomen in het terreinbeveiligingsbedrijf dat vestigingen heeft in Best en Mechelen.

Na een succesvolle reorganisatie in 2009 – geleid door Van der Graaf – en twee jaren van groei in 2010 en 2011, heeft B&G wederom een sterke positie in de markt. “Nu het goed gaat met B&G, ziet Residex een mogelijkheid om uit te stappen”, zegt de directeur.

Voor de 110 werknemers, klanten, toeleveranciers en andere stakeholders verandert er niets door de management buyout. “De aanpak van B&G kenmerkte zich altijd al door een gezonde dosis ondernemerschap”, zegt Van der Graaf. “Onze mensen zijn betrokken bij de klanten die ze adviseren en ontzorgen. Dat zal in de toekomst alleen maar meer merkbaar zijn.”

Redactie | 24-05-12 | 15:56 | Link
Plaats een reactie