Welke metaalbedrijven kleuren oranje?

Oranje!

Nu we de ontknoping van voetbalcompetities voor clubteams naderen kunnen we ons opmaken voor het Europees Kampioenschap voetbal tussen landenteams, dit jaar gehouden in Oekraïne en Polen. Menig organisatie grijpt deze gelegenheid aan om mee te liften op (hopelijk) het succes van onze jongens.

Maar hoe springen metaalbedrijven in op het naderende EK? Welnu: Funke Metal Products komt met een heuse sfeervolle EK-Vuurkorfbal. Een enigszins ongelukkig gekozen naam omdat ‘-korfbal’ verwijst naar een andere sport, maar we begrijpen het originele initiatief. Breekplaatspecialist Dick Verhoef volgt het idee van het Bavaria-jurkje op en komt met een eigen oranje breEKplaat shirt. Gratis verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Daarnaast kan er kans gemaakt worden op het officiële oranje shirt en op een après voetbal verwenpakket. Gewoon een kwestie van een foto insturen en de juiste uitslagen voorspellen.

Kleurt jou organisatie ook oranje door een leuke EK-actie? Stel ons op de hoogte! Via de site en Twitter zullen we je actie re-tweeten naar een breder publiek.

Redactie | 08-05-12 | 12:00 | Link




Plaats een reactie

Reacties

Onze “Oranje breekt door!” actie is inderdaad in volle gang. Wilt u ook een t-shirt? Wees er dan snel bij.

Astrid van Ballegoy | 08-05-12 | 12:31