NIL opent de jacht op de beste jonge lasprofessionals

NIL Verbindingsweek

Ben jij een lastalent tussen de 18 en 30 jaar die het in zich heeft om de beste jonge lasprofessional van de Lage Landen te worden? Heb je minimaal een NIL-las-diploma niveau 3 voor het proces MAG, BMBE of TIG? Dan is het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) op zoek naar jou!

Tijdens de NIL Verbindingsweek van 6 tot en met 8 november 2012 in de Evenementenhal te Gorinchem worden de eerste Lage Landen Laswedstrijden gehouden. Laat jouw laskwaliteiten zien en maak kans op mooie prijzen en de titel: ‘Beste jonge lasprofessional van de Lage Landen’.

De laswedstrijden bestaan uit net lassen van een uniek werkstuk en vinden plaats op 6, 7 en 8 november in de Evenementenhal te Gorinchem. Deelnemers worden op één van deze drie dagen ingedeeld. De prijsuitreiking vindt plaats op 8 november nadat alle werkstukken zorgvuldig zijn beoordeeld door een vakkundige jury. Ga de uitdaging aan en schrijf je in vóór 12 oktober 2012.

De eerste nationale vakbeurs in Nederland voor lassen, lijmen en snijden vindt plaats van 6 tot en met 8 november in de Evenementenhal te Gorinchem. De Verbindingsweek is een ontmoetingsplatform voor bedrijven en (technische) onderwijsinstellingen binnen net vakgebied van de verbindingstechnieken. Het is de Week voor uitwisseling van kennis met vakgenoten uit Nederland en België. In het hart van deze beurs worden de Lage Landen Laswedstrijden gehouden. Bezoek aan de beurs is gratis.

Redactie | 22-10-12 | 12:28 | Link
Plaats een reactie