Droomprojecten voor technische studenten

Nederland Innoveert

Ben jij een technicus met passie die de lat hoog legt en wil jij een rol spelen in vooraanstaande projecten? Wil jij zorgen dat Nederland een innovatieland blijft? Wil jij het onmogelijke mogelijk maken? Durf jij ingewikkelde vraagstukken op te pakken en bij te dragen aan projecten die de wereld veranderen? Zo ja, dan is Nederland Innoveert iets voor jou!

Nederland Innoveert is een 2-daags techniekevent dat je de mooiste innovaties en droombanen uit eigen land laat zien. Als technische professional, starter of student (HBO/WO) kom je in contact met de ingenieurs achter de innovatieve projecten en ontdek je alles over jouw carrièremogelijkheden op de technische arbeidsmarkt.

NLi doet dit door (aankomend) technici te inspireren met de mogelijkheden, uitdagingen en maatschappelijke relevantie die technische ‘droombanen’ te bieden hebben. Concreet, door op een tweedaags techniekevent de innovatieve projecten en showcases in de spotlight te zetten, waar Nederlandse ingenieurs bij (MKB-)bedrijven in Nederland aan werken.

Bezoekers van dit techniekevent maken inhoudelijk kennis met alle innovatie die bij Nederlandse bedrijven plaats vindt, met de cruciale rol van techniek. Tegelijkertijd kunnen zij zich oriënteren op de technische arbeidsmarkt en zien hoe ze als (aankomend) ingenieur hun jeugddroom kunnen waarmaken in de techniek.

Redactie | 21-11-12 | 13:29 | Link
Plaats een reactie

Reacties

Activiteiten als deze hebben de onvoorwaardelijke morele steun van onze Vereniging!

Arie Stuijt | 22-11-12 | 13:46