DWDD komt met De Wereld Leert Door

DWLD

Liefhebbers van wetenschap en techniek opgelet. Nederland 3 komt vanaf het nieuwe jaar dagelijks om 22:30 uur met een nieuw programma uit de koker van de DWDD-redactie: De Wereld Leert Door. Matthijs van Nieuwkerk voert hierin dagelijks 12 minuten lang een gesprek met wetenschapper. Hiervoor moet het dagelijkse NOS op 3-journaal wijken. ‘DWLD’ is vanaf 14 januari, van maandag tot en met vrijdag te zien, om 22.30 uur op Nederland 3.

Presentator Matthijs van Nieuwkerk spreekt hierin dagelijks in het decor van DWDD met een wetenschapper over zijn of haar onderzoek. ‘Per dag komen we meer te weten over de even wonderlijke als complexe wereld waarin we leven’, verduidelijkt de VARA. ‘Uit alle wetenschappen zullen jonge en oude beoefenaars komen vertellen wat hun nieuwsgierigheid is en wat hun inspanningen opleveren. Van professoren tot promovendi, van prijswinnende wetenschappers tot excellente jonge onderzoekers. Zij zullen allemaal een keer te gast zijn in ‘De Wereld Leert Door’ (bron).

Redactie | 05-12-12 | 14:30 | Link
Plaats een reactie