Hightech sector opent als eerste topsector mkb-loket

Holland High-Tech

De topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM) heeft als eerste topsector een mkb-loket geopend. Het loket moet de betrokkenheid van het mkb bij de topsector hightech vergroten en zo innovatie stimuleren. Amandus Lundvist, voorzitter van het topteam HTSM: “Door de opening van ons mkb-loket geven we aan dat het ingezette topsectorenbeleid niet alleen is bedoeld voor grote bedrijven, maar zeer zeker ook voor mkb-bedrijven. Door het instellen van het loket hopen we de drempel voor het mkb te verlagen.”

Toegankelijke vraagbaak

Bij het mkb-loket staat een toegankelijke vraagbaak over de hightech sector voor het centraal. Daarnaast koppelt het loket een kennisvraag van het mkb aan de juiste kennispartij (makelen en schakelen). Bovendien gaat het loket de kennisinstellingen en het mkb pro-actief stimuleren om onderzoeksresultaten toe te passen in nieuwe ontwikkelingen en daarmee economische en maatschappelijke waarde te creƫren (kennisvalorisatie).

Bereikbaarheid

Het mkb-loket is te vinden op htsm.nl/mkbloket en is telefonisch bereikbaar op T 088 444 0 260 en per e-mail via E mkbloket@htsm.nl.

Redactie | 18-12-12 | 17:48 | Link
Plaats een reactie