Inschrijving MKB Innovatie Top 100 geopend

MKB top 100

Innovatieve ondernemingen maken het verschil in de crisis. Zij kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De jaarlijkse MKB Innovatie Top 100 geeft jaarlijks een goed inzicht waar het MKB toe in staat is. Denkt u ook een vernieuwing te hebben gerealiseerd die een impact heeft voor de samenleving en uw sector, echt vernieuwend is, origineel en al succesvol in de markt is gezet? Zo ja, dan dagen we u uit ook mee te doen aan de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor en van het MKB.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid een videopresentatie of elevatorspitch van maximaal een minuut toe te voegen. Dit levert een bonuspunt op omdat de jury grote waarde hecht aan de wijze waarop de innovatie en of persoon achter de innovatie zich presenteert.

U kunt zich inschrijven op de speciale MKB Innovatie Top 100 – 2013 website. Uw nominatie wordt bekeken door expertpanels per sector, er volgt een nieuwheidonderzoek van NL Octrooicentrum en uiteindelijk stelt een landelijke jury de volgorde van de top 100 vast.

De MKB Innovatie Top 100 wordt eind mei/begin juni bekend gemaakt. Afgelopen jaar reikte minister Maxime Verhagen de prijzen uit. De winnaar mag een jaar lang in een fonkelnieuwe Mercedes-Benz rondrijden en wordt dezelfde week als eregast uitgenodigd om de (effecten)beurs te openen in Amsterdam. NRC Handelsblad brengt ter ere van deze verkiezing een speciale bijlage uit. De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum. Organisaties die nog niet bekend zijn met Syntens kunnen ook gebruik maken van het netwerk van innovatie-adviseurs om hun innovatie nog beter onder de aandacht te krijgen. Voor meer informatie: info@syntens.nl.

Redactie | 11-12-12 | 15:31 | Link
Plaats een reactie