Kabinet steekt 2 miljoen euro in Holland Paviljoens

Holland Paviljoens

De Nederlandse topsectoren gaan in 2013 op internationale bedrijvenbeurzen nog beter laten zien wat Nederland in huis heeft. Minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel heeft 2 miljoen euro vrijgemaakt voor de realisatie van Holland Paviljoens op 18 beurzen over de hele wereld.

‘Onze topsectoren zijn van wereldklasse en dat gaan we stevig uitdragen. Voor 2013 zet ik 2 miljoen euro in om op strategisch gekozen beurzen met Holland Paviljoens onze bedrijven neer te zetten. Tailor-made Holland Branding. Van de contacten en contracten die daar worden opgedaan profiteren de individuele bedrijven, de topsectoren en de hele Nederlandse economie’, aldus Ploumen.

Het Programma Strategische Beurzen wordt uitgevoerd door Agentschap NL in nauwe samenspraak met de teams van de 9 topsectoren. Elk team van onderzoekers, ondernemers en de overheid – de ‘gouden driehoek’ – kan 2 strategische beurzen selecteren om er een Holland Paviljoen te realiseren. Voorwaarde is dat minimaal 15 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de beurs.

Redactie | 27-12-12 | 15:11 | Link
Plaats een reactie