Inschrijving Laserinnovatieprijs Twente geopend

Industrial LaserEvent

Om te bewijzen dat er goed geld te verdienen valt met moderne lasertechniek, wordt er op het komende Industrial LaserEvent 2013 (dinsdag 16 april as) een prijs uitgereikt voor het bedrijf dat het meest succesvol lasertechniek inzet. Opgeven kan vanaf nu bij het Laser Applicatie Centrum, de prijs wordt tijdens het Industrial LaserEvent door Paul Braakhuis, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie, District Oost, uitgereikt.

De prijs bestaat uit een geldbedrag en een Ootmarsums kunstwerk. Alle bedrijven die moderne lasertechniek succesvol toepassen, kunnen zich aanmelden. Syntens medewerkers zullen alle bedrijven beoordelen en een shortlist opstellen. Hieruit zal de jury 3 bedrijven nomineren, die tijdens het Industrial LaserEvent 2013 een presentatie zullen geven. Uit deze 3 bedrijven zal een winnaar gekozen gaan worden.

Het criterium waar bedrijven aan moeten voldoen is: Het bedrijf moet of een laserproces (materiaalbewerking met lasers) in productie hebben of lasertechnologie binnen een bedrijfsmodel op vernieuwende wijze toegepast hebben en het concreet in bedrijf/productie hebben.

Voor bedrijven is het bijzonder interessant om zich aan te melden. Zij kunnen zich profileren met toegepaste lasertechniek voor de hele markt. Vooral de genomineerden hebben een groot voordeel omdat zij in alle persberichten en op de website telkens genoemd worden. Hiermee kunnen ze zich onderscheiden als succesvol en voorop lopende bedrijf naar de hele markt toe.

Geinteresseerde bedrijven kunnen zich opgeven via info@lac-online.nl onder vermelding “Prijsvraag Industrial LaserEvent”.

Redactie | 14-01-13 | 15:07 | Link
Plaats een reactie