FME presenteert logo Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology

Het doel van Powered by Dutch Technology is de gebundelde kracht van de Nederlandse technologische industrie te tonen, nationaal en internationaal. Bedrijven uit de technologische industrie kunnen het logo van Powered by Dutch Technology gebruiken en zo actief meebouwen aan die krachtenbundeling.

Het beeldmerk is een abstracte voorstelling van de kaart van Nederland. In het midden staat een cirkel die symbolisch is voor het gezamenlijk op de kaart zetten van de Nederlandse technologische industrie. Het bundelen van krachten en met elkaar samenwerken komt tevens tot uiting in de buitenringen. Deze hebben een uitstraling van binnen naar buiten, zowel nationaal als internationaal.

Ambities Powered by Dutch Technology:

  • Samen de waarde van de sector en van technologie positioneren.
  • Bijdragen aan een positieve reputatie van de technologische industrie in Nederland.
  • Vergroten van de voorkeurspositie van Nederland ten opzichte van andere landen.
  • Vertrouwen wekken bij potentiĆ«le klanten.
  • Een eenduidig gezicht voor technologische bedrijven naar (inter)nationale doelgroepen.
  • Versterking van de samenwerking tussen de sectoren en bedrijven binnen de clusters.

Om gebruik te kunnen maken van het logo Powered by Dutch Technology kunt u online het registratieformulier invullen. Daarmee krijgt u toegang tot de toolkit met daarin een uitgebreide handleiding en diverse bestanden die u kunt downloaden (logo, advertentie, banners).

Powered by Dutch Technology is een initiatief van FME. Onder dit label bundelt de technologische industrie haar krachten voor gezamenlijke belangenbehartiging en marktbewerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via T (079) 353 12 92 E poweredbydutchtechnology@fme.nl.

Redactie | 28-02-13 | 14:38 | Link
Plaats een reactie