Jury Metaalunie Smart Solution Award bekend

Smart Solution Award

De jury die op 26 juni a.s. gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart Solution Award 2013 wint, is bekend. Naast juryvoorzitter Arnold Stokking, Managing Director Industriële Innovatie TNO, bestaat de jury uit Jacqueline Zuidweg, directeur Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012, Rolf Elling, hoofdredacteur MYbusinessmedia, Bart Jan Koopman, algemeen directeur Fenedex en Richard van der Meijs, directeur bij WPS Horti Systems BV, winnaar van de Smart Enterprise Award 2012.

Deze award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door continu nieuwe kansen te creëren en daarmee het beste antwoord te vinden op externe uitdagingen. Uitdagingen als economische teruggang, eindige beschikbaarheid van grondstoffen, de vraag naar nieuwe technologieën en het invoeren van nieuwe businessmodellen, zoals Blue Economy. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche. Naast de award ontvangt de winnaar een bedrag van € 5000.

Nieuw dit jaar is dat uit elk van de tien Metaalunie-regio’s een winnaar zal worden gekozen. Voorheen was er sprake van tien, landelijke, geselecteerden: deze Award levert dus sowieso tien regiowinnaars op. Deze regiowinnaars worden in de gelegenheid gesteld zich op 26 juni op een infomarkt te presenteren. Uit deze tien regionale winnaars worden drie bedrijven genomineerd, waaruit een deskundige jury de uiteindelijke winnaar kiest van de Metaalunie Smart Solution Award. Dat dit nieuwe concept aanslaat, blijkt uit het aantal aanmeldingen.

Inschrijven

Metaalunieleden kunnen zich inschrijven tot 5 april 2013 op www.metaalunieaward.nl. Hier vindt u ook uitgebreide informatie over de vijf juryleden.

Redactie | 05-03-13 | 15:53 | Link
Plaats een reactie