AWL-Techniek wint Laserinnovatieprijs

Winnaar laserinnovatie prijs 2013

Tijdens het Industrial LaserEvent 2013 heeft AWL-Techniek de laserinnovatieprijs 2013 gewonnen. Dit heeft de jury op basis van de beoordelingen en de presentaties van de 3 genomineerde bedrijven besloten. Het was een lastige beslissing, want alle drie de genomineerde bedrijven (naast AWL-Techniek ook 247 Tailorsteel en Intermeco) scoorden hoog. Uiteindelijk wees de jury AWL-Techniek aan als winnaar vanwege de sterke groei in de afgelopen jaren op een moeilijke markt en het voortdurende innoveren van AWL-Techniek. De prijs (een geldbedrag en een kunstwerk verzorgd door de KvK Oost Nederland) werd uitgereikt door Paul Braakhuis, voorzitter District Oost van de Koninklijke Metaalunie.

Redactie | 19-04-13 | 10:39 | Link
Plaats een reactie