Metaalunie Award: districtswinnaars bekend

Smart Solution Award

De tien districtswinnaars van de Metaalunie Smart Solution Award zijn bekend. Onder toeziend oog van juryvoorzitter Arnold Stokking (Managing Director Industriële Innovatie, TNO) zijn zij gekozen uit een recordaantal inzendingen.

De tien metaalbedrijven zijn hiermee ook geselecteerd voor de landelijke finale van de Smart Solution Award op 26 juni a.s. De Smart Solution Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door continu nieuwe kansen te creëren en daarmee het beste antwoord weet te vinden op externe uitdagingen.

De tien districtswinnaars zijn:

De districtswinnaars worden bezocht door een gespecialiseerde bedrijfsadviseur die een rapportage uitbrengt aan de jury. De districtswinnaars presenteren zich op 26 juni aan de jury waarna deze drie bedrijven nomineert voor de laatste ronde. Uit deze drie kiest de jury de uiteindelijke winnaar van de Metaalunie Smart Solution Award. De jury van de Metaalunie Smart Solution Award wordt, naast Arnold Stokking, gevormd door Jacqueline Zuidweg (directeur/eigenaar Zuidweg & Partners bv en Zakenvrouw van het jaar 2012), Rolf Elling (hoofdredacteur Vraag en Aanbod), Bart Jan Koopman (directeur Fenedex) en Richard van der Meijs (directeur WPS Horti Systems bv, winnaar Smart Enterprise Award 2012).

Minicongres

Naast de Award-uitreiking is er 26 juni een programma met boeiende en inspirerende, aan het Award-thema gerelateerde, sprekers. Binnenkort wordt dit programma via www.metaalunieaward.nl bekend gemaakt. Alvast aanmelden? Dat kan nu via genoemde website.

Redactie | 25-04-13 | 15:41 | Link
Plaats een reactie