Sterke Staaltjes: bedrijfsvermelding op demetaal.nl

demetaal.nl: op volle toeren!

Recentelijk is demetaal.nl gestart met een bedrijvengids over de metaalverwerkende industrie. In deze gids, omgedoopt tot Sterke Staaltjes, vervlechten bedrijfsgegevens en sociale media met elkaar. Zo geeft demetaal.nl de buitenwereld een kijkje in de metaal en ondersteunt zij tegelijkertijd de profilering van deze bedrijven.

Vele bedrijven hebben zich al kosteloos ingeschreven en profiteren van extra aandacht onder relevante doelgroepen. Hun persberichten, vacatures en nieuwe media – denk aan Youtube video’s of foto’s van vakbeursactiviteiten – worden automatisch verzameld en op demetaal.nl en haar sociale media onder de aandacht gebracht. Het geheel vormt een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal. Bekijk als voorbeelden OBS Groep, Meijer Plaatbewerking, en Tata Steel.

Wilt u ook uw sterke staaltjes delen? En uw metaalbedrijf profileren op demetaal.nl? Vul dan dit inschrijfformulier in waarmee we enkele basisgegevens van uw organisatie ontsluiten. De inschrijving is geheel kosteloos.

We roepen onze volgers via Twitter op Sterke Staaltjes door te vertellen en te retweeten – zodat ‘t netwerkt!

Redactie | 15-04-13 | 13:04 | Link
Plaats een reactie