Inschrijving FME Int. Business Award 2013 geopend

Piet Mosterd (r) van AWL-Techniek ontvangt de FME International Business Award 2012 van de winnaar van 2011: Sjaak Remmerswaal van Bronswerk Heat Transfer.

De FME Internationaal Business Award wordt uitgereikt aan een ondernemer uit de technologische industrie, die internationaal succesvol zaken doet. Met de FME Internationaal Business Award onderstreept FME het exportbelang van Nederlandse technologie, kennis en kunde en wil zij bedrijven inspireren tot internationaal succes. De stemming en uitreiking van de Award vindt plaats tijdens FME Conecta 2013, op donderdag 10 oktober aanstaande bij de Rabobank in Utrecht.

Winnaar 2012 uit de metaal

Vorig jaar is de FME International Business Award uitgereikt aan de heer Piet Mosterd, algemeen directeur, van AWL-Techniek. “Het winnen van de FME International Business Award 2012 heeft ons veel positieve publiciteit in Nederland opgeleverd. Omdat we als hightech machinebouwer van lasmachines voor de auto-industrie meer dan 98% van onze machines exporteren vinden we dit een bekroning op het werk dat we als organisatie hebben laten zien.”, aldus Piet Mosterd, de gelukkige winnaar van de FME International Business Award 2012.

Criteria voor inschrijving

  • 1. Het bedrijf moet succesvol internationaal actief zijn en zich van de concurrentie onderscheiden op een of meerdere van de volgende vlakken; ondernemerschap, innovatie, creativiteit, winstgevendheid, exportgroei en of duurzaamheid.
  • 2. Daarnaast moet het bedrijf een relatie met de Vereniging FME-CWM hebben en actief zijn binnen het Midden of Klein Bedrijf en/of de Groot Zakelijk Markt.
  • 3. Zowel het bedrijf zelf als ook aanverwante partijen (relaties) zijn in de gelegenheid een bedrijf in te schrijven.

Inschrijvingstermijn

Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 13 september 2013 kunnen bedrijven zich inschrijven. Daarna kijkt een onafhankelijke vakjury naar alle inzendingen. In de week van 23 september worden de namen van de genomineerde bedrijven bekend gemaakt.

Wat levert het winnen van de FME International Business Award op?

Het winnen van de FME International Business Award betekent herkenning van uw ondernemerschap in het buitenland. Daarnaast zorgt het winnen van de award voor gratis publiciteit in de verschillende online en offline communicatiemiddelen van de FME en de relevante media.

Schrijf nu in!

Bent u die ondernemer, die succes internationaal zaken doet of kunt u een bedrijf die deze eer verdient? Schrijf dan nu in!

FME Conecta 2013

U kunt zich vanaf nu ook al aanmelden voor FME Conecta 2013: het netwerkevent voor internationaal actieve bedrijven in de technologische industrie.

Redactie | 17-06-13 | 12:06 | Link
Plaats een reactie