Video werken bij Tata Steel

Als één van de grootste staalproducenten ter wereld weten wij hoe ver je het kunt schoppen in de staalindustrie. Wij willen vooroplopen, hét toonbeeld zijn in de wereldstaalindustrie. Niet zozeer voor ons zelf, maar voor het succes van onze klanten.

Wij zoeken collega’s die vanuit verschillende disciplines grenzen willen verleggen, zichzelf willen ontwikkelen en bovenal een passie hebben voor techniek. Tata Steel heeft vacatures op MBO-, HBO- en WO-niveau, zowel in techniek als in ondersteunende rollen. Werken bij Tata Steel betekent volop afwisseling, inhoudelijke uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

Redactie | 25-07-13 | 09:25 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over Tata Steel.
Plaats een reactie