Wilting continueert groeistrategie na managementbuy-out

Wilting

Het management van Wilting heeft de aandelen van Wilting en Jatec overgenomen van Chezz Partners. Zowel Wilting en Jatec zijn toeleverancier van mechanica voor de high tech industrie en machinebouw.

Chezz heeft als participatiemaatschappij Wilting en Jatec de afgelopen jaren een stevige groei-impuls gegeven en de organisaties geprofessionaliseerd. Het zittend management van Wilting heeft nu met behulp van een externe investeerder de aandelen overgenomen. De nieuwe eigenaren zullen de strategie onverminderd voortzetten.

“Om de steeds complexer wordende onderdelen en samengestelde delen van de Europese OEMs te kunnen blijven produceren in up-swings en down-turns, zijn schaalgrootte en man-arme productieconcepten essentieel,” aldus Geert Ketelaars, algemeen directeur van Wilting en van Jatec. “Door deze Management Buy Out kunnen we vanuit Wilting onze leidende positie op het gebied van man-arme/manonafhankelijke productieconcepten en keten-geregisseerde delen verder uitbouwen. Jatec zal daarin een belangrijke rol gaan spelen.” Bron: Wilting.

Redactie | 01-07-13 | 11:10 | Link
Plaats een reactie