HITMA Filtratie lanceert Nederlandse variant website Des-Case beluchtingsfilters

HITMA Filtratie heeft in nauwe samenwerking met Des-Case Corporation de Nederlandse versie van de Des-Case website gelanceerd; www.descase.nl. Het bedrijf uit Uithoorn is de officiële vertegenwoordiger van de Des-Case producten in Nederland. De beluchters worden daar ingezet waar levensduur en prestatie van smeermiddelen essentieel zijn en smeringsproblemen opgelost moeten worden.

Uitgebreide productinformatie

De bezoeker vindt op de site uitgebreide informatie over de Des-Case filtratieproducten voor industriële smeermiddelen, zoals:

  • standaard disposable beluchtingsfilters – vochtafscheiders
  • hybride beluchtingsfilters
  • beluchtingsfilters voor ’extreem zware’ toepassingen
  • robuuste metalen beluchtingsfilters
  • beluchtingsfilters zonder silicagel
  • klantspecifieke silicagel-beluchtingsfilters
  • adapters en accessoires

Vervuiling olie vaak over het hoofd gezien

Naast productinformatie wordt ook het belang van goede beluchtingsfilters op de site uitgelegd. Vervuiling van olie wordt namelijk vaak over het hoofd gezien bij machinefalen en verminderde levensduur van olie. Economisch en milieutechnisch gezien is het van belang de levensduur van een oliebadge, en daarmee de levensduur van aparatuur, te verlengen. Voor goed werkende apparatuur is het behoud van schone olie één van de beste investeringen. De stijgende olieprijzen maken minimaal oliegebruik en het beperken van afval noodzakelijk. De kosten voor het verwijderen van vervuilingen is 10 keer hoger dan het voorkomen van vervuilingen. Vermindering van downtime, minder olieverbruik en lagere reparatie- en recyclingkosten zorgen voor significante besparingen.

Voor meer informatie: bekijk de nieuwe Des-Case beluchtingsfilters website.

Redactie | 02-09-13 | 14:57 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over hitma groep bv.
Plaats een reactie