Voorraden RVS ThyssenKrupp Elsloo fors verhoogd

ThyssenKrupp Materials Nederland investeert fors in voorraden op de vestiging Elsloo.

ThyssenKrupp Materials Nederland heeft het voorraadprogramma RVS buizen en hulpstukken op de vestiging in Elsloo fors verhoogd. Daarmee speelt het bedrijf in op de groeiende vraag van onder andere installatiebedrijven uit de regio die snel willen beschikken over extra benodigde buizen of flenzen. Sinds oktober is het mogelijk dat bedrijven deze RVS materialen direct bij het magazijn van ThyssenKrupp in Elsloo komen ophalen.

In Elsloo ligt nu een grijpvoorraad van de meest gangbare producten in het magazijn. Naast een uitgebreid assortiment RVS buizen en hulpstukken, levert ThyssenKrupp ook platen, balken, profielen, kokers en rondstaf van zowel staal en RVS. Ook ringen en draaikranslagers maken onderdeel uit van het assortiment. Een groot deel van deze producten ligt in de eigen magazijnen in Veghel, Zwijndrecht, Doetinchem en in Duitsland op voorraad.

ThyssenKrupp Materials Nederland investeert fors in voorraden op de vestiging Elsloo.

Kennis van de omgeving

“Veel van onze klanten in de regio Limburg leveren producten of verrichten installatiewerk voor bedrijven op het chemiecomplex Chemelot. Wij bemerken dat de doorlooptijd van projecten steeds korter wordt en dat de druk vanuit opdrachtgevers toeneemt. Dan is het vervelend als je door het ontbreken van een paar buizen of flenzen niet verder kunt met het werk. Speciaal voor deze klanten verhogen wij onze voorraden in Elsloo, zodat zij ontbrekende materialen nog dezelfde dag bij ons magazijn kunnen ophalen”, aldus Nico Verwer, Salesteam Manager Elsloo van ThyssenKrupp Materials. “Daarnaast zijn onze medewerkers bekend met de wensen en eisen van bedrijven in de regio. Met hun kennis van het assortiment kunnen zij direct inspelen op de vragen van de klant.”

ThyssenKrupp Materials Nederland investeert fors in voorraden op de vestiging Elsloo.

Over ThyssenKrupp Materials Nederland

Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen en de grote voorraden in eigen land en de centrale magazijnen in Duitsland, is ThyssenKrupp Materials Nederland de logische keuze voor de Nederlandse metaalverwerkende industrie. ThyssenKrupp Materials Nederland is onderdeel van ThyssenKrupp AG, dat meerdere productiefaciliteiten van staal, RVS en aluminium wereldwijd heeft en gevestigd is in ongeveer 70 landen, met circa 150.000 mensen. Kijk voor meer informatie op www.tkmn.nl.

Redactie | 28-10-13 | 15:36 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over thyssenkrupp materials nederland bv.
Plaats een reactie