Funke verder onder de naam Jansen Metal Products

Jansen Metal Products

Een nieuwe naam en logo voor een bekend bedrijf.

Want reeds in 2009 werd Funke Metal Products BV in zijn geheel, met zowel personeel, als gebouw en machines, overgenomen door Gebr. Jansen Agra Techniek. Het bedrijf bleef ook gewoon op de oude stek aan de Snelliusstraat 15 te Winterswijk. Want de visie van Jansen is dat je goede dingen niet te vlug aan de kant moet zetten. Vandaar dat we, ook met het oog op de klanten van de bekende stapelpallets, de naam Funke Metal Products nog een tijdlang hebben laten bestaan.

Nu nagenoeg alle contacten op de hoogte zijn van de bedrijfsovername vinden wij het tijd worden dat we met een eigen herkenbare naam en logo naar buiten treden: Jansen Metal Products BV. Vanaf nu zal deze naam en dit logo op al onze correspondentie vermeld staan, al onze overige gegevens blijven hetzelfde. Wij willen u ook graag op onze nieuwe website www.jansenmetalproducts.nl wijzen, kijk hier voor onze verschillende werkzaamheden. Bij Jansen Metal Products BV staat klanttevredenheid op de eerste plaats, daar staan we bij Jansen om bekend. U kunt bij ons dan ook rekenen op een snelle en nette productie en een uitstekend eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij als specialist in metaalbewerkingen kunnen u altijd op professionele wijze van dienst zijn, met producten op maat. Want met ons zeer uitgebreide machinepark kunnen wij de meest uiteenlopende producten uit metaal produceren.

U bent nu weer volledig op de hoogte van de nieuw naam en het logo. Wij hopen net als onder de oude naam op een goede en prettige samenwerking met al onze contacten.

Nog niet echt met ons bekend en wilt u weten of wij voor u wat kunnen betekenen kom gerust eens langs of bel voor een afspraak.

Redactie | 08-11-13 | 16:24 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over jansen metal products bv.
Plaats een reactie