Den Toom branchemanager MDG en Dumebo DWS

MDG en Dumebo DWS

Per 1 januari 2014 is Ron den Toom namens Koninklijke Metaalunie aangesteld als branchemanager van MDG en Dumebo DWS, de branches voor dak- en wandbeplating. Hij volgt daarmee Ruud Huisman op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Ron den Toom is als oud ondernemer in 2005 bij Metaalunie in dienst gekomen. In de afgelopen jaren heeft hij bouwgerelateerde branches begeleid en neemt hij deel aan het bouwcluster binnen Metaalunie. Daarnaast is Den Toom voorzitter van de Europese Commissie voor productveiligheid en terreinbeveiliging. Verder is hij bestuurslid van de commissie verbindingstechniek van DNV. De ontwikkelde speerpunten van MDG en Dumebo DWS, zoals de kwaliteitsrichtlijn voor dak- en wandtechniek, het keurmerk en de opleidingen, zullen verder ontwikkeld worden in 2014.

MDG (Vereniging Toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen) vertegenwoordigt een ruime meerderheid van de bedrijven uit de dak- en gevelbranche in Nederland en België. En Dumebo DWS is de branchevereniging voor specialistische aannemers van metalen gevels en daken van de Koninklijke Metaalunie.

Redactie | 18-12-13 | 09:49 | Link
Plaats een reactie