Veelbelovende inzendingen voor ESEF Awards 2014

Inzendingen ESEF 2014

Dat de Nederlandse maakindustrie voorzichtig positief is, blijkt dit jaar weer tijdens de jurering van de ESEF Awards. Op 29 november jl. kwam de jury van de ESEF Awards 2014 bij elkaar om de inzendingen te beoordelen voor het beste design, meest innovatieve materiaaltoepassing en meest innovatieve voorbeeld van samenwerking. De jury ontving deze editie 16 inzendingen. Hieronder waren een aantal verrassende productontwerpen.

Een elfkoppige jury, waaronder beleidssecretaris Jos van de Werken van Koninklijke Metaalunie, heeft in drie categorieën de beste inzendingen genomineerd voor de ESEF Award 2014. De genomineerden worden bekend gemaakt tijdens de persconferentie voor ESEF en Techni-Show 2014 op 14 januari in Utrecht. De bekendmaking van de winnaars in de drie categorieën vindt plaats op dinsdag 11 maart 2014 tijdens de eerste dag van ESEF 2014.

Alle inzenders kregen tijdens de jurybijeenkomst de gelegenheid hun inzending persoonlijk toe te lichten. Uit alle inzendingen voor de ESEF Awards en de Techni-Show Innovatie Awards wordt eveneens een ‘Made in Holland Award’ gekozen. Bovendien maken alle genomineerden nog een extra kans op de ‘publieksprijs’. De jury heeft bij de beoordeling sterk gelet op de originele, innovatieve en praktische aspecten, de marktpotentie en het probleemoplossend vermogen van de innovatie. Bron: Metaalunie.

Redactie | 05-12-13 | 10:29 | Link
Plaats een reactie