Dormac op de Technishow 2014

Op deze pagina gaan we u informeren wat we als Dormac gaan presenteren op de Technishow 2014. We beloven dat het zeker de moeite waard is om onze stand, A086 in hal 12, te bezoeken.

Voor de gratis registratie kunt hier aanvragen. Het aanmelden via internet blijft zelfs tijdens de beurs mogelijk. De toegangsbadge wordt dan niet meer toegezonden maar kan op de beurs worden afgehaald met het referentienummer dat na afloop van de registratie wordt vermeld.

Wij willen u tijdens de Techni-Show laten zien wat wij voor u kunnen betekenen in het kader van procesoptimalisatie en rendementsverbetering in de draai- en freesproductie. Daarvoor zullen wij doorlopend demonstraties verzorgen aan de hand van een aantal machines, die compleet met randapparatuur onder spaan worden gepresenteerd. Wij willen daarmee onze toegevoegde waarde als machineleverancier binnen het productieproces van onze klanten benadrukken.

√Čen van de manieren om het proces- en rendement verder te verbeteren is om hogedrukkoeling op het werkstuk in de machines te integreren, emulsie-/olienevel te filteren en koelwater te koelen. Wij hebben daarvoor een aantal Doosan Puma draaimachines en Doosan bewerkingscentra uitgerust met hogedruk pompsystemen, emulsie koelsystemen, koelwaterfiltersystemen, nevelfilters en oliescheiders. Onze specialisten kunnen de bezoekers tijdens live demonstraties inzicht geven in hoeverre daarmee zowel het proces als het productie rendement sterk kan worden verbeterd en wat dat oplevert.

Tevens zullen we een teach-in draaimachine presenteren van FAT, een 4 bed banen draaimachine van Everox en een nieuw revolutionair bewerkingscentrum van Kiheung, waarin een Huron freeskop is opgenomen. Daarmee kunnen werkstukken ook onder een hoek worden gefreesd, zonder dat inzet van een extra 4e as noodzakelijk is. Het concept komt voort uit de bedfreesmachines, die Kiheung in allerlei afmetingen en capaciteiten bouwt en waarin eveneens Huron freeskoppen worden toegepast. Deze Kiheung Combi-U7 heeft een kleinere opspantafel dan de grotere bedfreesmachines, en is daarmee perfect geschikt voor het kleinere segment.

Redactie | 25-01-14 | 16:16 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over dormac cnc solutions.
Plaats een reactie