SpeedGrip CNC stangengrijper

Stangengrijper SpeedGrip

Nieuw in het programma van TechnoTool uit Tegelen is de SpeedGrip stangengrijper. Deze universele, maar zeer compacte stangengrijper heeft een groot spanbereik van Ø 1 – 70 mm, en is geschikt voor rond- vierkant- en zeskant materiaal. De behuizing is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, compleet geanodiseerd en lasergemarkeerd.

SpeedGrip stangengrijper

De lichtgewicht aluminium behuizing is corrosie bestendig en zorgt voor minder massa op de gereedschaprevolver bij het roteren. De stang wordt d.m.v. diamant gecoate roterende bekken ingevoerd en gespannen, daardoor praktisch geen beschadigingen van het materiaal. Een schaalverdeling voor iedere grijperbek is een garantie voor een centrische positie van de spanbekken. De SpeedGrip laat zich in minder dan 1 minuut op iedere materiaal diameter instellen. Voorzien van een cilindrische schacht Ø 25 mm met spanvlak is de grijper daarom op praktisch alle machines inzetbaar.

Redactie | 02-01-14 | 19:25 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over technotool.
Plaats een reactie