Krachtpatsers openen Technische Vakbeurs in Goes

Krachtpatser, The Thing, uit film Fantastic Four.

Paul Verdurmen, voorzitter district Zeeland van Koninklijke Metaalunie, opent op 11 februari om 18.30 uur in de Zeelandhallen Goes de derde editie van de Technische Vakbeurs. Daarbij wordt hij bijgestaan door twee staaltjes techniek van de bovenste plank: Europees kampioenskandidaat tractor pulling Green Spirit en het Dakar racemonster van Hoondert Rally Team.

‘De Technische Vakbeurs geeft invulling aan de behoefte aan een precisieplatform in Zuidwest-Nederland voor professionals in de techniek, industrieel onderhoud, metaalbewerking, haveninrichting, installatie- en elektrotechniek en bouwnijverheid’, licht beursorganisator Rein van Vliet toe.

Zeeland is volop in beweging, onder andere met haar betekenisvolle havens en industrieën en de daaraan gerelateerde infrastructurele voorzieningen, zoals de in aanbouw zijnde Sluiskiltunnel, uitbreiding van diverse cruciale wegen en de toekomstige grote zeesluis in Terneuzen. Gelijksoortige ontwikkelingen lopen in Vlaanderen. Van Vliet: ‘Logisch dus dat de Technische Vakbeurs met exposanten die zich hiermee bezighouden, juist in Zeeland plaatsvindt.’

Vanzelfsprekend spelen de verdergaande ontwikkelingen van het achterland daarin eveneens een belangrijke rol. Het verzorgingsgebied van deze vakbeurs strekt zich dan ook uit van het Europoort-gebied, via Moerdijk, West-Brabant, Antwerpen en Gent naar de Kanaalzone bij Terneuzen en Vlissingen. De exposanten vertegenwoordigen tal van sectoren en presenteren techniek in de breedste zin van het woord.

De Technische Vakbeurs vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes en is op woensdag en donderdag geopend van 14.00 en 22.00 uur en op dinsdag van 18.00 en 22.00.

Redactie | 09-02-14 | 13:02 | Link
Plaats een reactie