Video: GewindeQuick precisie schroefdraadtapmachine

Met de GewindeQuick type GQ6 en GQ10 introduceren zij de nieuwste generatie van precisie schroefdraad tapmachines. Buiten het nieuwe design, is deze machine voorzien van de allernieuwste motor- en besturings technieken en voldoet aan alle huidige veiligheids richtlijnenMet het type GewindeQuick biedt DK een compacte tafelmachine voor het kosten gunstig produceren van nauwkeurige schroefdraden zowel voor enkelstuks, alsook voor series. Door het gebruiksvriendelijk menu en het grote kleurendisplay is de bediening heel eenvoudig. Met de draaimoment bewaking tijdens het schroefdraad snijden en rollen worden tapbreuk en kosten voor product afkeur voorkomen. Het type GQ6 is geschikt voor het produceren van schroefdraden M 0,8 – M 6 en GQ 10 voor M 2 – M 10. Praktijk ervaringen hebben uitgewezen dat bij series van 10 tot 200 stuks, schroefdraad zeer snel en nauwkeurig kan worden aangebracht omdat het opspannen en uitrichten van het product komt te vervallen. Het aanbrengen van de schroefdraad is een kwestie van seconden.

Redactie | 01-03-14 | 14:32 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over technotool.
Plaats een reactie