Video: OBS Doekenwasser / Doekenreiniger

OBS Machinebouw produceert doekenwassers voor de tuinbouwindustrie! Bij zowel de tomatenteelt als de komkommerteelt wordt vaak folie toegepast om mogelijke bacteriën en overige ziektes te voorkomen! Bij iedere teelt wisseling dient deze folie te worden vervangen wat hoge kosten met zich meebrengt. Veel slimme tuinders gebruiken inmiddels doeken die worden hergebruikt om op die manier kosten te besparen! Het reinigen van deze doeken kan door de tuinder zelf worden uitgevoerd met de OBS doekenwasser! Het gebruik van een OBS doekenwasser is veilig en maatschappelijk verantwoord! De standaard doekenwasser kan worden uitgebreid met een borstel set die het overtollig vuil verwijdert voordat deze door de machine gaat!

Het ontsmetten van de doeken gebeurd in de machine tijdens het reinigen van de doeken! Op deze manier draagt u een steentje bij aan het milieu en heeft u zelf de controle over het reinigen van de doeken. Tevens produceert OBS Machinebouw een doekenwikkelaar met bijbehorende opvoerband! Deze wordt gebruikt om het afval na de teelt op efficiënte wijze uit de kas te draaien. Met beide machines bent u in staat geheel zelfstandig de kwekerij weer bedrijfsklaar te maken bij een teeltwisseling.

Redactie | 01-03-14 | 18:36 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over OBS Groep.
Plaats een reactie