Femme Tech Bedrijven Award 2014

Femme Tech Bedrijven Award

Opent uw bedrijf op Girlsday zijn deuren? Doet u iets extra’s om meiden te werven? Hanteert u flexibele werktijden of mogelijkheden om parttime te werken? Mooi! Wellicht maakt uw bedrijf dit jaar kans op een Femme Tech Bedrijven Award.

Op 11 november 2014 reikt TechniekTalent.nu voor de derde maal de Femme Tech Bedrijven Award uit. Dé prijs voor technische bedrijven die zich op een bijzondere manier inspannen om meer technische vakvrouwen voor hun bedrijf te werven en te behouden. Bedrijven van klein tot groot komen in aanmerking voor een Award en worden verschillend gejureerd. Meedoen loont en is belangrijk. Alle grote dingen begonnen ooit klein.

De Femme Tech Bedrijven Award is een enorme waardering voor al het personeel en een uitgelezen kans de buitenwereld te laten zien hoe leuk en interessant je bedrijf is. – Frank Arts, directeur Argowil, winnaar 2013

Winst voor bedrijf en techniek

De wedstrijd kent enkel winnaars. Winnende en genomineerde bedrijven krijgen volop aandacht van nationale en lokale media. Mooie publiciteit, die kan leiden tot nieuwe klanten en stevigere banden met bestaande klanten en zakenrelaties. Winnaars zijn ook uw werknemers (m/v) die trots zijn op hun Award, en daardoor extra gemotiveerd. Andere bedrijven zullen inspirerende voorbeelden volgen, wat leidt tot meer meiden en vrouwen in de techniek.

Drie Awards voor kleine, middelgrote en grote bedrijven

Alle bedrijven met vrouwen in technische functies kunnen meedingen naar een Femme Tech Bedrijven Award. Komende editie zijn er drie Awards te winnen: één voor bedrijven tot 50 medewerkers, één voor middelgrote bedrijven (van 50 tot 250 medewerkers) en één voor grote bedrijven (meer dan 250 medewerkers).

Lees meer over het Femme Tech Bedrijven Award -initiatief en de mogelijkheid om in te schrijven.

Redactie | 15-04-14 | 19:53 | Link
Plaats een reactie