Medewerkers Tata Steel halen ruim 5.000 euro op voor KWF

Overhandiging cheque door Hans Fischer (directeur Tata Steel in IJmuiden en Chief Technical Officer van Tata Steel in Europa) aan Willemijn van den Berg van KWF Kankerbestrijding. Foto: Vincent Bloothoofd.

Met hun inzamelingsactie voor het KWF hebben de medewerkers van Tata Steel in IJmuiden in totaal 5.370 euro opgehaald. Hans Fischer, directeur Tata Steel in IJmuiden en Chief Technical Officer van Tata Steel in Europa, overhandigde vanmiddag de cheque met dit bedrag aan Willemijn van den Berg van KWF Kankerbestrijding. De actie vond plaats ter gelegenheid van de geboortedag (3 maart 1839) van de oprichter van het Tata concern, Jamsetji Nusserwanji Tata. Hij maakte maatschappelijk verantwoord ondernemen tot een van de pijlers waarop het Tata concern is gevestigd. Elk jaar zamelen medewerkers van Tata-ondernemingen op 3 maart wereldwijd geld in voor goede doelen.

Bij Tata Steel in IJmuiden werd dit jaar onder meer de eigen bakkunst van medewerkers te gelde gemaakt, werd een moutainbikeclinic aangeboden en kon je een boekenmarkt bezoeken.

Redactie | 14-04-14 | 18:24 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over Tata Steel.
Plaats een reactie