Tata – Kids of Steel® Run: sportieve uitdaging voor kinderen

Tata - Kids of Steel Run in Heemskerk in 2013

Op zondag 22 juni kunnen kinderen weer deelnemen aan de Tata – Kids of Steel Run. Deze hardloopwedstrijd voor jongeren (van 5 tot en met 15 jaar) op de 1.300 en 3.300 meter maakt onderdeel uit van de 33e editie van de Tata Steel Marquetteloop in Heemskerk. Tata Steel is sinds 2006 hoofdsponsor van de Tata Steel Marquetteloop, die elk jaar zo’n 2.000 hardlopers trekt, kinderen en volwassenen. Annemarie Manger, directeur Engineering & Site Services van Tata Steel in IJmuiden, zal het startschot lossen. Leden van de eigen hardloopvereniging van het staalbedrijf, de Tata Steel Runners, zijn ook van de partij.

Met Tata – Kids of Steel wil het staalbedrijf lichaamsbeweging en sport onder kinderen promoten. Hardlopen bevordert fysiek en mentaal welbevinden en draagt bij aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. En bovenal beleven kinderen er veel plezier aan. In 2013 namen 600 kinderen deel aan dit sportieve evenement.

Programma Tata – Kids of Steel® Run:

  • 10.15 uur: 1.300 meter voor kinderen tot en met 7 jaar
  • 10.45 uur: 1.300 meter voor kinderen tot en met 12 jaar
  • 11.05 uur: 3.300 meter voor kinderen tot en met 15 jaar

De Tata – Kids of Steel Run start op de Jonkheer Geverslaan. Inschrijven kan via voorinschrijving (zie website http://www.avdem.nl/marquetteloop) of op de dag zelf vanaf 9.00 uur (tot 15 minuten voor de start) in De Waterakkers. Alle deelnemende kinderen ontvangen voor de start een zweetband en na afloop een medaille. Voor nadere informatie over de Tata – Kids of Steel Run: http://www.avdem.nl/marquetteloop

Redactie | 27-05-14 | 19:35 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over Tata Steel.
Plaats een reactie