Video: T- groef bescherming profiel

T-groef bescherming profiel

TechnoTool uit Tegelen biedt u een innovatieve en zeer adequate oplossing voor het verkorten van uw omsteltijden en dagelijkse reiniging van het machinebed. Door het plaatsen van kunststof T- gleuf bescherming profielen in de T-groeven van het machinebed bespaart u aanzienlijk veel tijd bij het ombouwen van de spanmiddelen en het dagelijkse verwijderen van de spanen.

Hogere productiviteit door reductie van de omsteltijden en efficiënte machinebed reiniging

De ervaring leert dat slechts 20 % van de machinetafel wordt gebruikt en dat 80 % ongebruikt blijft, maar wel steeds gereinigd moet worden. Het T-groef bescherming profiel sluit de T-groeven af en voorkomt het vollopen met spanen, zodat u snel en effectief uw machine kunt ombouwen zonder eerst uitvoerig te moeten reinigen. Het verwijderen van de spanen met een blaas- of spuitpistool met lucht of emulsie is hiermee snel en eenvoudig uit te voeren.

De profielen zijn van een vormvast kunststof, hitte bestendig en resistent tegen emulsie en kunnen worden ingezet in alle machinetafels met de T-gleuf afmeting 14 en 18 mm, 22 mm profielen zijn in ontwikkeling. De profielen zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk op lengte aan te passen. Voor de operator betekend dit aanzienlijk aangenamere werkomstandigheden, minder letselrisico door spanen en tevens een heel verzorgde uitstraling naar buiten toe. Het scheiden van de spanen van de verschillende materiaalsoorten is nu veel eenvoudiger door te voeren. Inzet van deze profielen levert u een aanzienlijke tijdswinst op bij het ombouwen van de spanmiddelen en kostenreductie bij het dagelijkse reinigen van het machinebed.

Redactie | 14-05-14 | 20:28 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over technotool.
Plaats een reactie