Metaalunie Award: geselecteerden bekend

new business award

Zeven metaalbedrijven uit verschillende districten gaan door naar de volgende ronde van de Metaalunie New Business Award, zo heeft de jury beslist. De jury van de Metaalunie Award heeft op volle oorlogssterkte 4 juni jl. alle inzendingen onder leiding van juryvoorzitter Daan Kersten, co-founder van Additive Industries, beoordeeld en zeven geselecteerden aangewezen.

De zeven voor de Metaalunie New Business Award geselecteerde bedrijven zijn, in alfabetische volgorde:

Deze bedrijven worden bezocht door een gespecialiseerde bedrijfsadviseur die een rapportage uitbrengt aan de jury. Op 18 september a.s. zal de jury de drie genomineerde bedrijven bekendmaken. Na een pitch van deze genomineerden, kiest de jury de winnaar van de Metaalunie New Business Award. Naast Kersten bestaat de jury uit Wouter Pijzel, directeur van NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders), Sjoerd Hauptmeijer initiatiefnemer van Ondernemen in 2020, Arthur Baars, directeur-eigenaar van Award-winnend bedrijf in 2013 Ventil bv en Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de nieuwe Kamer van Koophandel.

Metaalunie New Business event

Zeven geselecteerden, drie genomineerden, één spreker en een voorzitterswisseling. Dat zijn de ingrediënten voor een halve dag boordevol menselijke ondernemersinspiratie. De datum? 18 september a.s. De dag? Het Metaalunie New Business-event. Het definitieve programma wordt steeds verder ingevuld, maar al wel staat vast dat de locatie Studio A12 is. Deze locatie is dus ook het decor van de voorzitterswisseling die ook op 18 september plaatsvindt. Huidig voorzitter Michaël van Straalen draagt dan de Metaalunie voorzittershamer officieel over aan Fried Kaanen. Een bijzondere gebeurtenis op zich.

Redactie | 07-06-14 | 11:41 | Link
Plaats een reactie