B&G introduceert leaseconstructie voor terreinbeveiliging

Steeds beschikken over optimale terreinbeveiliging? Zonder dat daar grote investeringen tegenover staan? B&G Hekwerk maakt dat mogelijk met B&G Service2, de nieuwe leaseconstructie voor terreinbeveiliging. Volgens directeur Arthur van der Graaf van B&G zet de terreinbeveiliger uit Best met deze dienst als eerste in de branche de volgende stap naar maximale ontzorging van de klant.

“Bedrijven zien hun geld liever niet vastzitten in schuifpoorten en slagbomen”, zegt Van der Graaf. “Ze investeren liever in het uitbouwen van hun business. Met B&G Service2, maken we dat mogelijk.”

Vast maandbedrag

Klanten die gebruikmaken van B&G Service2 betalen een vast bedrag per maand tijdens een afgesproken periode. In ruil daarvoor zorgt B&G dat de klant beschikt over de beste terreinbeveiliging. “Door de leaseconstructie”, legt Van der Graaf uit, “drukt deze dus niet meer op de kredietfaciliteiten van de klant.”

Steeds up-to-date

Met B&G Service2 kunnen klanten steeds bijblijven op het gebied van terreinbeveiliging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. “Schuifpoorten worden steeds sneller en energievriendelijker”, vertelt Van der Graaf. “Voor veel van onze klanten in bijvoorbeeld de transport- en de foodsector is het essentieel dat hun beveiliging up-to-date is. Hun opdrachtgevers eisen dat. Door gebruik te maken van deze leaseconstructie kunnen ze hier gemakkelijker aan voldoen.”

Werking gegarandeerd

B&G Service2 is vooral toegespitst op die onderdelen van de terreinbeveiliging die bewegende delen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan schuifpoorten, slagbomen, tourniquets en bollards, maar ook aan CCTV-systemen. “B&G levert de systemen en garandeert de werking”, zegt Van der Graaf. “We zorgen voor onderhoud en reparaties. Als iets niet snel genoeg hersteld kan worden, zorgen we voor een tijdelijk of permanent alternatief. Doordat we veel producten plug & play leveren, is het bijvoorbeeld mogelijk om een poort in z’n geheel te vervangen.”

Maatschappelijk verantwoord

Als de klant na een aantal jaren een nieuw leasecontract afsluit, vernieuwt B&G de relevante terreinbeveilingssystemen. De oude poorten of slagbomen gaan mee terug naar Best. Daar bekijkt B&G of ze geschikt zijn voor hergebruik. Van der Graaf: “Een oudere schuifpoort kan vaak nog best dienst doen als tijdelijke toegangspartij op een bouwplaats. Systemen die B&G niet hergebruikt, ontmantelen en recyclen ze. “Op die manier nemen ook wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, zegt Van der Graaf.

Redactie | 28-07-14 | 19:59 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over B&G.
Plaats een reactie