HITMA Process op WOTS2014

Hitma op wots2014

Bezoek ons op het Veldinstrumenatiepaviljoen (stand 11C028).

Tijdens de WOTS2014 zetten wij de Foxboro IGP10S / IDP10S in de spotlights. Deze slimme tweedraadsdruktransmitter meet druk en verzendt een 4-20 mA, 1 tot 5 Vdc of digitaal uitgangssignaal. Eenvoudige, sensorverpakking bevat zeer weinig onderdelen voor een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid. Natuurlijk informeren wij u ook over de veranderingen bij Invensys Foxboro nu zij zijn overgenomen door Schneider Electric.

Plak mee en win een diner

HITMA is goed vertegenwoordigd op WOTS2014. HITMA Process (stand 11C028) staat samen met HITMA Instrumentatie (stand 11C032)op het Veldinstrumentatiepaviljoen en HITMA Filtratie (stand 11E38) staat op het FEDA-paviljoen. Op de verschillende stands komt u onze productspecialisten Gerard de Ruiter, Ronald Vonk en Michel Meijers tegen. Zij zijn specialist op het gebied van filtratie, (proces)instrumentatie en veiligheid.

Weet u welke producten bij hen horen? Haal op de verschillende stands de productstickers op en plak deze bij de juiste HITMA-techneut. Is uw kaart vol? Lever hem dan vooral in. Onder de goede inzendingen verloten wij dinerbonnen.

Vraag de WOTS-actiekaart aan

Wilt u meedoen aan onze actie en kans maken op een dinerbon? Vraag nu alvast de deelnamekaart aan waarop u de drie productstickers kunt plakken.

Wie Doet Wat Bij Hitma?

Gratis WOTS 2014 bezoeken

Gaat u WOTS2014 bezoeken en wilt u een gratis toegangsbewijs ontvangen? Schrijf u dan in via deze link.

Redactie | 28-08-14 | 14:47 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over hitma groep bv.
Plaats een reactie