Video: Inzet 4e-as met T-groef-beschermingprofielen

Een beduidend hogere productiviteit en een aanzienlijke kostenreductie door het verkorten van de omsteltijden en de dagelijkse noodzakelijke machinebed reiniging. De ervaring leert dat slechts 20 % van de machinetafel wordt benut en dat 80 % ongebruikt blijft, maar wel steeds gereinigd moet worden. Het T-groef bescherming profiel sluit de T-groeven af en voorkomt het vollopen met spanen, zodat u snel en effectief uw machine kunt ombouwen zonder eerst uitvoerig te moeten reinigen.vormvast — buigzaam — zelfklemmend — makkelijk te plaatsen — eenvoudig op lengte aan te passen — afdichtend -resistent tegen emulsie — bestand tegen het inbranden van hete spanen.Inzet van het T-groef bescherming profiel levert u een aanzienlijke tijdwinst op bij het ombouwen van de spanmiddelen en kostenreductie bij het dagelijkse reinigen van de machinetafel.

 

Redactie | 15-08-14 | 08:09 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over technotool.
Plaats een reactie