PTB verhoogt productiecapaciteit spiebaan steken

Spiebaan steken uitbereiding capaciteit ptb

PTB Machinefabriek in Groningen is al sinds 1897 een begrip op het gebied van full service metaalbewerking, industriële gereedschappen en machinebouw. Recent is het machinepark uitgebreid met diverse banken voor het steken en brootsen van spiebanen.

Hoge kwaliteitsstandaard

De investering was noodzakelijk om in de groeiende vraag naar spiebaan steken en brootsen te kunnen voorzien. Daarnaast zullen de machines de reeds hoge kwaliteitsstandaard alsmede de productiecapaciteit van PTB Machinefabriek verhogen.

Van idee tot hoogwaardig eindproduct

De fabriek kan u ondersteunen van idee tot aan het uiteindelijke product en van prototypes tot aan middelgrote en grote series.

Redactie | 19-10-14 | 13:01 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over ptb machinefabriek.
Plaats een reactie