B&G A-Liner valt nóg meer op door standaard ledverlichting

B&G Hekwerk voorziet zijn elektrisch aangedreven A-Liners vanaf november 2014 standaard van ledverlichting. Dankzij deze innovatie zal de aluminium schuifpoort uit het topsegment de toegangspartijen van bedrijfsterreinen nog meer uitstraling verlenen. De verlichting heeft talloze voordelen op het gebied van design, veiligheid en terreinbeveiliging.

De A-Liner van B&G is dankzij zijn vele goede eigenschappen al langer een opvallende verschijning in de markt. De vrijdragende aluminium schuifpoort is strak van design, licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en wordt plug & play geleverd. Ook is de poort de snelste in de markt.

Goede eerste indruk

“Door de poort met ledverlichting aan te stralen, zorgen we ervoor dat de A-Liner ook ‘s avonds en ’s nachts een echte eyecatcher blijft”, zegt B&G-directeur Arthur van der Graaf. Volgens hem is de verlichte A-Liner uitermate geschikt voor klanten die een goede eerste indruk willen maken op hun bezoekers. “De leds voegen echt iets toe aan de uitstraling van je entree.”

Veilig

De verlichting draagt volgens de directeur ook bij aan de veiligheid van de poort. “De leds helpen aanrijschade voorkomen”, zegt Van der Graaf. “Van klanten horen we dat niet iedere chauffeur rekening houdt met de snelheid van de poort. Ze zien in het donker niet altijd of hij open of dicht is. Door de verlichting kan daar geen misverstand meer over bestaan.”

Met de ledverlichting vestig je volgens Van der Graaf ook extra de aandacht op de terreinbeveiliging. “Ongenode gasten zien nog duidelijker dat ze niet welkom zijn”, legt de directeur uit. Hij lacht: “En een inbreker zal zich wel twee keer bedenken voor hij over een verlichte A-Liner klimt. Je staat dan echt in the spotlight.”

Energievriendelijk

De energievriendelijke leds zijn aangebracht in de bovenligger en verlichten de hele poort. Doordat ze zijn aangesloten op een lichtsensor branden ze alleen als het donker is. Dankzij een batterij in de poortvleugel blijven ze ook aan als de poort opengaat. “In gesloten toestand komt de stroom van de voeding van de aandrijving”, zegt Van der Graaf. “Maar bij opening wordt dat contact verbroken.”

Waardevolle partner

Met deze opwaardering van de A-Liner laat B&G wederom zien dat innovatie een speerpunt is bij de terreinbeveiliger uit Best. In minder dan een jaar introduceerde het bedrijf de advertentiescroller Pedia, het KOMO keurmerk voor hekwerk en de leaseconstructie Service2. “Het is inderdaad de zoveelste innovatie in korte tijd”, knikt Van der Graaf. Hoe hij dat verklaart? “Door te blijven ontdekken wat er allemaal mogelijk is met hekwerk blijven we een waardevolle partner voor onze klanten. Daar doen we het uiteindelijk voor.” “En we komen dit jaar met nog een nieuwe innovatie, waarmee we de markt gaan verrassen…”

Redactie | 13-11-14 | 19:05 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over bg hekwerk.
Plaats een reactie