demetaal.nl bestgelezen topics van 2014

Knal!

In navolging van afgelopen jaar blikt de redactie van demetaal.nl met de top 5 meest gelezen artikelen nog één keer terug op afgelopen jaar. Want; het was ons het jaartje weer wel.


 

Nummer 1:

Aanwijzingen voor oorzaak waterstofbrosheid onthult

Hoewel dit artikel eind 2012 op demetaal.nl werd gepubliceerd, wist het zich met gemak te nestelen in de top 5 (vorig jaar op nummer 4 en nu op nummer 1!). In het artikel wordt bericht over een studie naar de oorzaak van waterstofbrosheid. De bevindingen helpen de ontwikkeling van nieuwe verbrossing-bestendige materialen verder vorm te geven. Lees meer…

Nummer 2:

Boekrecensie – Bitsing: de betekenis van focus

Vraag succesvolle ondernemers en ervaren managers naar het belangrijkste ingrediënt voor verantwoorde bedrijfsgroei en het antwoord is steevast: focus, focus en focus. Maar wat betekent focus precies? Lees meer…

Nummer 3:

Boekrecensie – De rampondernemer (in de metaal)

Frank Krake is voormalig (metaal)ondernemer in de tuinmeubelbranche. In zijn autobiografie beschrijft hij het ongelooflijke verhaal dat begint als hij als dertiger directeur wordt van de kwakkelende tuinmeubelfabrikant Unimeta in Enschede. Dit waargebeurde verhaal is bijzonder inspirerend en leuk op papier gezet. Frank neemt de lezer mee in zijn (internationale) avonturen en geeft daarin een uniek kijkje achter de schermen waarin alles – ook de successen – op ongelofelijke wijze tot stand komen. Lees meer…

Nummer 4:

Aldowa BV wint Metaalunie New Business Award 2014

‘Een mooi voorbeeld van een prachtig mkb-bedrijf’ Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Daan Kersten, Aldowa BV uit Rotterdam, de trotse winnaar van de Metaalunie New Business Award 2014. Lees meer…

Nummer 5:

Dit mechanisme veranderde de wereldeconomie

Heb je ooit gehoord van de twist-lock? Waarschijnlijk niet, tenzij je stuwadoor bent. Toch is het dit kleine metalen mechanisme dat het mogelijk maakt om transportcontainers te stapelen in vrachtschepen groter dan complete flats. En dat dankzij een relatief onbekende engineer uit Californië. Lees meer… 

Tot slot een overzicht van de meest geraadpleegde pagina’s op de site.

Nummer 1:

demetaal.nl Sterke Staaltjes

demetaal.nl biedt met Sterke Staaltjes metaalbedrijven de gelegenheid zich te profileren. Met hun profiel, nieuwsberichten en sociale media geven ze een kijkje in hun keuken. Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven.

Nummer 2:

demetaal.nl vacatures

Werkzoekende? Of als werkgever op zoek naar een ervaren kracht, stagiair of vakantiewerker? Plaats uw vacature kosteloos op demetaal.nl. Geef het door via de tip.

Nummer 3:

demetaal.nl agenda

Het overzicht met alle relevante vakbeurzen, exposities, cursussen, open dagen en jubilea voor de metaalverwerkende industrie. Uw evenement kosteloos opnemen? Geef het door via de tip.

 

Heeft u een vraag voor ons? Een opmerking of een voorstel tot samenwerken? We staan u graag te woord!

Redactie | 11-01-15 | 11:21 | Link
Plaats een reactie