Laspartners Multiweld BV verkrijgt importeurschap ESCCO

Escco-plasma-snijtafel

Laspartners Multiweld BV is vanaf heden importeur van de producten van ESCCO. Een alom bekend product van ESCCO is de CNC plasma snijtafel. De wens om dit product te distribueren is voor Laspartners Multiweld de aanleiding geweest om het importeurschap te verkrijgen.

ESCCO heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van een uitgebreid assortiment apparatuur, verbruiksartikelen en accessoires op het gebied van CNC plasma snijtafels. Vanuit het kantoor in het Verenigd Koninkrijk bedient zij organisaties over de hele wereld.

Laspartners Multiweld BV heeft als toeleverancier een sterke positie in de Nederlandse lasmarkt. Door het verkrijgen van dit importeurschap hoopt zij deze positie te versterken en haar klanten optimaal te bedienen op het gebied van snijtafels.

Bekijk hier de producten van ESCCO.

Redactie | 26-02-15 | 20:07 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over laspartners multiweld.
Plaats een reactie