OOM zoekt de Beste Praktijkopleider

Test je zelf

OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking is een zoektocht gestart naar de Beste Praktijkopleider in het mkb-metaal. OOM roept leerlingen, collega’s of werkgevers op zich voor 1 juni 2015 met hun praktijkopleider aan te melden.

Praktijkopleiders onmisbaar

Voor het opleiden van vakmensen voor de metaal zijn goede praktijkopleiders onmisbaar. Zij brengen leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij, begeleiden hen bij de opleiding en enthousiasmeren ze voor het vak. Om de aandacht te vestigen op de belangrijke rol van praktijkopleiders én om praktijkopleiders te stimuleren om zich verder te ontwikkelen, organiseert OOM een zoektocht naar de Beste Praktijkopleider.

Actiesticker in Metaaljournaal

OOM start de zoektocht in zijn voorjaarsnummer van Metaaljournaal, onlangs bezorgd bij 160.000 werkgevers en werknemers in het mkb-metaal. Bij dit magazine over opleiding en ontwikkeling is een actiesticker ingestoken. Daarmee kunnen werkgevers, collega’s en leerlingen zich met hun praktijkopleider aanmelden voor de zoektocht: zij plakken de sticker op hun praktijkopleider, maken een selfie van hen beiden en sturen deze naar www.debestepraktijkopleider.nl.

Redactie | 26-03-15 | 19:13 | Link
Plaats een reactie