Tata Steel steunt KWF

Tata Steel medewerker Fred Westra tijdens een van zijn gitaarclinics.

Medewerkers van Tata Steel in IJmuiden zamelen geld in voor KWF Kankerbestrijding. Dat gebeurt in het kader van Founder’s Day. Wereldwijd zetten medewerkers van Tata bedrijven zich op 3 maart in voor goede doelen. Daarmee herdenken ze de geboortedag (3 maart 1839) van de oprichter, Jamsetji Nusserwanji Tata. Voor hem was de lokale gemeenschap niet slechts een van de doelgroepen, maar de bestaansreden van het bedrijf. Die filosofie heeft Jamsetji Tata zijn hele leven lang uitgedragen en in het Tata concern verankerd. Zorgen voor mensen en de omgeving van het bedrijf zijn kernprincipes van de Tata Group. Een meerderheid van de aandelen van het moederbedrijf, Tata Sons, is in handen van liefdadigheidsinstellingen.

Veelal in het blauw (kleur Tata-logo) gestoken medewerkers hebben een breed scala aan activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF bij Tata Steel in IJmuiden. In de bibliotheek werd een boeken- en platenbeurs gehouden. Een artistiek aangelegde medewerker maakte portrettekeningen. Er werden diverse sportieve activiteiten aangeboden: van een cursus zelfverdediging tot roei- en hardloopclinics. In het Dudok Huis konden medewerkers proberen een golfbal in een hole te slaan of deelnemen aan 30-minuten durende gitaarclinics. Diverse Tata Steel medewerkers maakten hun bak- en kooktalenten te gelde voor het KWF.

Redactie | 03-03-15 | 18:00 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over Tata Steel.
Plaats een reactie