Districtswinnaars Metaalunie Smart People Award bekend

Smart People Award 2015

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart People Award zijn bekend. De jury, onder leiding van Doekle Terpstra, aanjager Techniekpact, heeft op volle oorlogssterkte 24 juni jl. alle inzendingen beoordeeld. Alle districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 5 november.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van MKB-metaalbedrijven die begrijpen dat het menselijk kapitaal, nu en in de toekomst, belangrijk is voor een goed renderend bedrijf. Het wordt 5 november tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Doekle Terpstra. Dat het de jury moeilijk werd gemaakt, werd onder andere duidelijk bij het beoordelen van deelnemers uit district Oost. Daar werden twee winnaars aangewezen.

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema ‘Smart People’. Goede vakmensen zijn een onmisbare schakel in de transitie naar een toekomst waarin het MKB-metaal, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, slimmer en sneller zal moeten gaan produceren. Want techniek maakt het mogelijk: de mens doet het. Dat vraagt naast vaktechnische kennis, om eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en de prikkel om constant op de hoogte te blijven van die nieuwe ontwikkelingen door scholing. Diezelfde vakmens moet ook in staat zijn om met plezier langer en gezonder door te kunnen werken.

De voor de Metaalunie Smart People Award geselecteerde bedrijven zijn, in alfabetische volgorde:

Naast Doekle Terpstra bestaat de jury uit Danny Hollestelle, Zakenvrouw van het jaar 2015, Rolf Elling, Richard Adamowicz – directeur ArboNed, Willem de Lange – lector HRM Avans hogeschool en Allard Droste directeur Aldowa en winnaar van de Metaalunie New Business Award 2014.

Metaalunie Smart People Award

Negen geselecteerden, drie genomineerden, een middag boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top MKB-metaalbedrijven.

Meldt u nu aan voor de feestelijke en boeiende uitreiking van de Award op donderdag 5 november 2015. De bijeenkomst vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 in Nieuwegein.

Redactie | 25-06-15 | 20:16 | Link
Plaats een reactie