Scholen leren van Tata Steel

Op vrijdag 18 september brengen 80 leidinggevenden van scholen uit het voortgezet onderwijs uit heel Nederland een bezoek aan Tata Steel. Dit gebeurt in het kader van het programma “Scholen aan Zet” van het Ministerie van Onderwijs. Dat is opgezet om scholen te laten leren van de manier waarop bedrijven opereren. Tata Steel is het eerste bedrijf waar de scholen workshops gaan volgen. Verder staan bezoeken gepland aan ASML, Philips, Shell en Siemens.

“Tata Steel onderhoudt nauwe contacten met opleidingen uit heel Nederland”, aldus Inge Helmers, manager Talent & Performance Management bij Tata Steel in IJmuiden. “Wekelijks komen er onderwijsinstellingen op bezoek, van leerlingen van basisscholen tot studenten van technische universiteiten. Het programma van het ministerie spreekt ons erg aan. Verbetermanagement speelt een belangrijke rol bij een high-tech bedrijf als Tata Steel. Continu verbeteren zorgt ervoor dat je als bedrijf of instelling blijft innoveren, tot de top blijft behoren en je klanten een hoge toegevoegde waarde kunt bieden. Onze kennis daarover delen we graag met de onderwijssector”, aldus Helmers.

Redactie | 16-09-15 | 19:47 | Link
Plaats een reactie