Voorzitter VNO-NCW op bezoek bij Tata Steel

Hans de Boer in gesprek met leerlingen van de bedrijfsschool van Tata Steel. Geheel rechts op de foto Theo Henrar, directievoorzitter Tata Steel Nederland.

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan Tata Steel, dat met name in het teken stond van innovatie en onderwijs. Tijdens een gesprek met vertegenwoordigers van het staalbedrijf en ondernemers uit de regio brak De Boer een lans voor het creëren van meer ruimte voor ondernemers. Hij gaf aan dat de huidige groei in de economie moet worden gefaciliteerd door lasten te verlagen voor ondernemers. Dan kan er meer worden geïnvesteerd, hetgeen ook ten goede komt van de werknemers.

Na de bijeenkomst met ondernemers leidde Theo Henrar, directievoorzitter van Tata Steel Nederland, Hans de Boer rond door de Warmbandwalserij, de bedrijfsschool en het onderzoekscentrum voor de automobielsector. De Boer kon met eigen ogen zien hoe Tata Steel werkt aan het ontwikkelen van innovatieve staalsoorten, die een hoge toegevoegde waarde hebben voor de klanten en een bijdrage leveren aan het creëren van een duurzame samenleving. Tijdens het bezoek aan de Academy ging De Boer in gesprek met een aantal van de leerlingen die via het praktijkgerichte onderwijs aan de bedrijfsschool van Tata Steel werken aan een uitdagende loopbaan in de techniek.

Redactie | 01-09-15 | 18:27 | Link
Plaats een reactie