Laspartners Multiweld opent nieuw gasflessendepot

Laspartners-Multiweld

Laspartners Multiweld beschikt sinds kort over een nieuw gasflessendepot, op haar vestiging in Montfoort. De opening van dit depot is een strategische keuze, gericht op het geografisch uitbreiden van haar service en dienstverlening. Met de opening van dit gasflessendepot heeft de klant altijd het gewenste gas binnen handbereik.

Vanuit dit depot levert Laspartners Multiweld diverse gassen direct uit voorraad. De gassen zijn afkomstig van Westfalen Gassen Nederland BV. Westfalen levert gassen voor diverse toepassingen, waaronder industriële gassen die worden gebruikt bij lassen en snijden.

De officiële opening van dit gasflessendepot in Montfoort zal plaatsvinden op 10 november 2015, tezamen met de door Laspartners Multiweld BV en Westfalen georganiseerde themabijeenkomst ‘Ervaar de kracht, verschillen en gevaren van gassen’.

Redactie | 01-11-15 | 19:35 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over laspartners multiweld.
Plaats een reactie