Inschrijven voor Koning Willem I Prijs en Plaquette 2016: tot 31 januari

kw1prijs2016

Het thema tijdens de uitreiking van de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 is: Creating the Future. In het thema staat de vraag centraal wat bedrijven doen om de toekomst van hun producten of diensten vorm te geven.

Nederlandse ondernemingen kunnen de uitdaging van de veranderende samenleving aan en internationaal zijn we toonaangevend op een aantal belangrijke gebieden. Daar mogen we trots op zijn en tegelijkertijd moeten we de handen uit de mouwen blijven steken om de voorsprong te behouden. We zijn niet alleen sterk in ontwikkeling, maar ook in het daadwerkelijk maken. Dat hebben de winnaars van de KW I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit het verleden ook aangetoond.

Bekijk de website van de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor meer informatie.

Redactie | 14-01-16 | 19:57 | Link
Plaats een reactie