Doorstart Gelmo B.V.

Gelmo

Recentelijk heeft de firma Gelmo BV een compleet nieuwe doorstart gemaakt. Gelmo, al ruim 100 jaar een begrip op het terrein van hekwerken, schuifpoorten en terreinbeveiliging ging eind 2015 failliet onder de vorige eigenaar.

Gelmo BV is een toonaangevende speler in de hekwerkmarkt. Met de doorstart welke is geïnitieerd door enkele investeerders ( o.a. S4G ) uit de branche zijn de vele bestaande en nieuwe relaties gewaarborgd van de goede service en kwaliteit waar Gelmo bekend om staat. Het kantoor blijft gevestigd in Mook.

Met volledige ondersteuning van 2 gerenommeerde fabrieken in Nederland, worden enerzijds de standaard betrouwbare oplossingen geboden zoals Spijlenhekwerk, Draaipoorten en Schuifpoorten, en anderzijds de speciale oplossingen zoals residentieel hekwerk, specialistisch hekwerk en maatwerk. Ook voor service, schade en onderhoud heeft Gelmo uitstekende monteurs. Daarmee is en blijft Gelmo uniek in Nederland.

Gelmo zal ook de design hekwerken en poorten blijven produceren en leveren, met onder andere de Boley poorten, het Zithek en andere bijzondere en mooie producten. Deze kunnen naadloos opgenomen worden binnen de standaard bestekken voor hekwerken en poorten.

Gelmo, Dat Staat!

Redactie | 18-02-16 | 20:11 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over gelmo.
Plaats een reactie