Hans van den Berg nieuwe directeur Tata Steel in IJmuiden

Hans van den Berg

Tata Steel heeft Hans van den Berg per 15 maart benoemd tot Hub Director Strip Products Mainland Europe. Van den Berg is al 25 jaar werkzaam bij Tata Steel, momenteel als Director Manufacturing Iron and Steel in IJmuiden. Hij zal zijn nieuwe functie als directeur van Tata Steel in IJmuiden combineren met zijn huidige rol. Hans rapporteert rechtstreeks aan Hans Fischer, de Chief Executive Officer en Chief Technology Officer van Tata Steel in Europa.

“Ik heb de afgelopen jaren al met genoegen nauw met Hans kunnen samenwerken, dus ik heb er alle vertrouwen in dat hij onze strategie van klantgerichtheid en differentiatie goed kan implementeren, om daarmee duurzame winstgevendheid te realiseren”, aldus Hans Fischer over de benoeming.

Van den Berg is in 1990 in dienst getreden bij het toenmalige Hoogovens en heeft onder meer gewerkt bij R&D, de Hoogovens, de Oxystaalfabriek, de Koudbandwalserij en de Direct Sheet Plant.

Redactie | 14-03-16 | 19:54 | Link
Plaats een reactie