TIV mikt op exposanten uit de gehele maakindustrie

TIV

Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg hoopt tijdens de komende editie zoveel mogelijk exposanten te verwelkomen uit de gehele maakindustrie. Daarnaast keert TIV Engineering Experience met het thema ‘The Future of Things’ terug op de beursvloer.

Van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- en besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering, personeel en organisatie. Al deze spelers uit de maakindustrie kunnen zich identificeren met het beursconcept van TIV Hardenberg dat plaatsvindt op 6, 7 en 8 september 2016.

TIV Engineering Experience

De laatste editie was goed voor zo’n 245 exposanten en ruim 12.500 bezoekers. Verder maakt Evenementenhal bekend dat TIV Engineering Experience óók voor dit jaar is toegevoegd aan het beursconcept. Dit programma is speciaal ingericht voor de engineer en krijgt opnieuw, het nog steeds actuele thema ‘The Future of Things’. De exacte inhoud van dit programma wordt nu uitgewerkt en later bekend gemaakt.

TIV sfeerimpressie 2015

Industriële productietechnieken uitgelicht

Met een eigen hal en een interactief demonstratieplein voor machines en gereedschappen voor verspanende en niet-verspanende bewerkingen, staat de industriële productietechniek extra in de spotlights. Ook dit jaar biedt het kennistheater de mogelijkheid aan exposanten om hier een lezing te verzorgen. Echter wel met als belangrijk speerpunt: kennis overdracht. “Heeft u als bedrijf een toegevoegde waarde voor de bezoekers om hier onderdeel van te zijn, neemt u dan contact op met de beursorganisatie”, zegt Christine Mazeland namens Evenementenhal.

TIV heeft sinds het begin in 1999 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De ontwikkelingen binnen technische industrie staan immers nooit stil. Wat anno 2016 belangrijk is binnen deze uiteenlopende sector, wordt tijdens drie interactieve beursdagen in Hardenberg weergegeven. Wat onveranderd is gebleven, is de gemoedelijke sfeer en het feit dat TIV een totaaloverzicht van de branche geeft. Van een regionale beurs is TIV uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie.

Partner ThyssenKrupp Materials aan het woord

ThyssenKrupp Materials Nederland heeft zich dit jaar wederom als partner aan de beurs gecommitteerd. “Voor ons is TIV een belangrijk middel om onze klanten te informeren over de investeringen die wij doen om beter, sneller en flexibeler in te kunnen spelen op de snel veranderende vragen van onze klanten. Wij zien ontwikkelingen in de markt en we moeten hier telkens op inspelen. Een gesprek op een beurs maakt het mogelijk om goed uit te leggen waarom we deze investeringen doen en wat de voordelen voor de klant”, aldus marketingmanager Bob Adams.

NIEUW Evenementenhal App: volg uw leads

Via de speciale Evenementenhal App heeft elke exposant altijd toegang tot informatie over deelnemers, plattegrond, het beursprogramma en het laatste beursnieuws. Daarnaast biedt deze app voor exposanten een innovatie tool die hun leads registreert en kwalificeert. Binnen een paar seconden is de lead geregistreerd en heeft de exposant alle leadinformatie binnen handbereik. Met de data die de app verzameld, heeft een exposant een heldere rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is. Tijdens beursdagen staan hostessen voor exposanten klaar om hen te helpen met vragen met betrekking tot de beursapp.

Redactie | 27-03-16 | 16:26 | Link
Plaats een reactie